Slide background
منابع درس فراوری و نوآوری فریندهای شیر

Dairy Processing and Quality Assurance

Advanced Dairy Science and Technology


اطلاعات شخصی

 
 

اطلاعات شخصی

 

نام: الهام

نام خانوادگی: مهدیان

گروه آموزشی: مهندسی علوم و صنایع غذایی

سمت: عضو هیئت علمی

 تخصص اصلی: تکنولوژی مواد غذایی-صنایع لبنیات

آدرس الکترونیکی: elhammahdian@iauq.ac.ir

emahdian2000@yahoo.com                

صفحه خانگی: http://drmahdian.iauq.ac.ir

 

سوابق تحصیلی
 

مقطع

رشته/گرایش

دانشگاه

شروع

پایان

کارشناسی

مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی

دانشگاه تبریز

1377

1381

کارشناسی ارشد

مهندسی کشاورزی-علوم و صنایع غذایی

دانشگاه فردوسی مشهد

1382

1384

دکتری

علوم و صنایع غذایی-تکنولوژی مواد غذایی

دانشگاه فردوسی مشهد

1386

1390

 
 
عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: شناسایی فعالیتهای متابولیکی باکتریهای آغازگر در تولید مستقیم ماست غلیظ شده و بهینه سازی شرایط فرایند
 
عنوان پایان نامه دکتری: بهینه سازی شرایط فرایند و فرمولاسیون مخلوط شیر سویا و شیر لبنی جهت تولید بستنی ماستی پروبیوتیک
 

 


نمرات میان ترم تکنولوژی روغن


ادامه ...

نمرات میان ترم صنایع لبنی

برای دریافت فایل نمرات کلیک نمایید


ادامه ...